Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail Pinterest
Tel: +31(0)30-228 60 49
 

PRA-Header-1919x461-12

De Aankoopmakelaar – voor uw woonwensen

De woningmarkt is onze specialiteit. We weten wat er te koop is, maar ook wat er binnenkort te koop komt. En bij het selecteren van huizen letten we niet alleen op uw woonwensen en op het huis zelf, maar ook op de omgeving. Hoe is de sfeer in de buurt? Hoe zit het met scholen en voorzieningen?

De Aankoopmakelaar – die het hoofd koel houdt

Een huis kopen, daar horen emoties bij. Zowel bij de verkoper als bij de huizenkoper. Het is heerlijk om verliefd te worden op een huis, maar juist dan is het belangrijk dat er iemand naast u staat die kritische vragen durft te stellen, een vraagprijs realistisch kan beoordelen en zo nodig eerlijk durft te zeggen: doe het niet.

Wat doet een aankoopmakelaar precies? We leggen het graag uit. Lees dan hier.

Een Aankoopmakelaar – voor de kleine lettertjes

Hoe zit het met de bestemmingsplannen, spelen er juridische kwesties, wat is de geschiedenis van het huis, de bodem en de buurt? We zoeken het uit en dat doen we snel en voortvarend. Is het droomhuis gevonden en zijn de onderhandelingen succesvol afgerond, dan begeleiden we nauwlettend het hele (juridische) traject van aankoop, afhandeling en overdracht.

Een Aankoopmakelaar – voor de scherpste onderhandelingen

Misschien wel het spannendste deel van de aankoop van een huis: de onderhandelingen en biedingen. Namens u voeren we scherpe onderhandelingen. Altijd correct, met gedegen vakkennis over de reƫle waarde van het huis en alles wat daarop van invloed is. Want bij Pracht is onze insteek dat een aankoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen in geld, maar ook in rust en zekerheid.