Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail Pinterest
Tel: +31(0)30-228 60 49
 

Slimme verkopers doen zelf de bezichtigingen?!

11 sep 2015

In een recente advertentie van Makelaarsland wordt gesuggereerd hoe fijn het is als een huis te koop staat om dan rondgeleid te worden door de eigenaren van het huis. De praktijk is echter het tegenovergestelde.

Als aankoopmakelaar loop ik vaak met mogelijke kopers door woningen. En altijd vinden zij het onprettig als de eigenaar in huis is. Laat staan als deze hen rondleidt. Want ze willen zich niet te hoeven inhouden in hun reacties. Zowel positief als negatief. Bijvoorbeeld de badkamer die de eigenaar fantastisch en luxe vindt, vindt de kijker net niet zijn smaak maar durft daar dan niks van te zeggen. Juist bij de aanwezigheid van een professionele verkopend makelaar voelt ook de koper zich vrij om te reageren en te laten blijken wat hij van het huis vindt; de plussen én minnen te benoemen. Mijn klanten willen door het huis heen kijken met de ogen van nieuwe of andere mogelijkheden. Niet door de bril van het verleden.

Wat vind jij? Pracht Aankoopmakelaars is benieuwd naar jouw mening over rondgeleid worden in een te koop staande woning door de huiseigenaar.prachtaankoopmakelaar.nl gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.